Team

Lisanne Addink - Dölle draagt bij met haar kennis, ervaring en netwerk op het gebied van upcycling en duurzaamheid. Je kunt haar kennen van het bedrijf VerdraaidGoed, dat zij in 2011 heeft opgericht. Lisanne houdt zich voornamelijk bezig met sales maar draagt ook bij in het ontwerp en ontwikkelproces.

Remco Addink heeft een achtergrond in duurzame energie technologie. Sinds 2013 heeft Remco zich aangesloten bij Lisanne en werken zij samen aan VerdraaidGoed. Binnen Coffee Based biedt Remco ondersteuning op het gebied van strategie en organisatie. Daarnaast heeft Remco ook veel kennis over productie en commerciele haalbaarheid.

Marjet Breuren - de Jong is afgestudeerd binnen het Coffee Based project. Met een achtergrond in Product Design is Marjet verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van onderzoek, productontwikkeling en productie. Daarnaast levert Marjet een grote bijdrage op grafisch gebied.

Siemen Cox is oprichter/eigenaar van RotterZwam en ziet mogelijkheden om koffieafval op andere wijze in te zetten onder de naam Coffee Based. Siemen zet zijn expertise op het gebied van Blue Economy in om de kringloop met koffiedik in de breedste zin te sluiten. Door het succes van RotterZwam heeft Siemen ook een groot netwerk binnen de koffiebranche opgebouwd en zal deze ook inzetten om Coffee Based tot een succes te brengen.

Mark Slegers is, net als Siemen, eigenaar van RotterZwam. Van oorsprong is Mark biotechnoloog en gaf hij geruime tijd advies aan bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Toen Mark ontdekte dat er meer moest gebeuren om de wereld te verduurzamen, heeft hij de samenwerking met Siemen opgezocht. Nu zet Mark zijn kennis en kunde in om met Coffee Based circulaire koffieproducten op de markt te brengen.

Partners & Support

In een circulaire economie ben je geen individu, dan werk je samen met anderen. Onderstaande bedrijven en organisaties zijn partners waar wij nauw mee samenwerken of hebben een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Coffee Based.